Inlägg

Visar inlägg från mars, 2012

Earth Hour - Imorgon är det dags att släcka ljuset under en timmes tid

Bild
Imorgon är det dags att släcka ner, det är dags för Earth hour. Nu är det snart dags igen för miljontals människor att visa sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timmes tid, i världen största klimatmanifestation Earth Hour. År 2011 deltog 135 länder och 5 000 städer i alla världsdelar. Fler än någonsin tidigare. Earth Hour är en klimatmanifestation. Earth Hour 2012 äger rum lördagen 31 mars, klockan 20.30-21.30 över hela världen med tidszonanpassning. Under Earth Hour släcker människor över hela världen ljuset i sina hem för att visa sitt miljöengagemang. Earth Hour Show 2012 Lördagen den 31 mars anordnar WWF, med stöd av Luger, en gratis show för fjärde året i rad. I år äger den rum i Filadelfiakyrkan i Stockholm och gästas av bland andra Moneybrother, Danny Saucedo och Kajsa Grytt. Evenemanget är öppet för alla, har fri entré och sätter igång redan kl 19:30. Senaste nytt: Loreen, vinnare av melodifestivalen uppträder på Earth Hour show!

Familjens Ekomarknad på Fotografiska i Stockholm

Bild
Den 21 april anordnar Loppi.se Familjens Ekomarknad på Fotografiska i Stockholm - det blir barnloppis, återvinningsverkstad och ekoshopping. Ta chansen att fynda barnprylar bland alla loppisbord! Varmt välkommen till Familjens Ekomarknad! Datum: lördagen den 21 april Tid: klockan 10.00-16.00 Plats: Fotografiska, Stadsgårdskajen 22 i Stockholm

Invigning av första Crocs konceptbutik i Sverige

Bild
Igår var jag med barnen på invigning av första Crocs konceptbutik i Sverige. De bjöd på mellis med goda smothies och natur godies. På plats var en ballongskulptör... Ballong Prinsessan, en trollkarl och en stor Crocs-figur för att underhålla de små. Butiken ligger i Nacka Forum och där kan man gå runt och upptäcka nya skomodeller bland de alla 250 modeller som Crocs idag erbjuder. De har också många nya modeller på jibbitz, de små figurer man ha på crocs. Det är värt ett besök! För oss som älskar Crocs var det jättetrevligt att få komma och se alla nya Crocs modeller och den fina butiken som Vi säkert kommer att besöka många gånger. I goodiebagen Jag fick hittade jag Crocs skor till mig och till barnen. Vi är jätteglada för våra nya crocs skor och jag är redan anmäld som stamkund hos er! :-) Tack Crocs för en trevlig event! Nedan kan Ni se några bilder från eventet!

Nya, fina bilder på prinsessan Estelle!

Bild
Nu har hovet släppt nya, fina bilder på prinsessan Estelle! Bilderna är tagna på Haga slott och Prinsessan Estelle är tre veckor gammal.

Smartson söker 50 matintresserade Testpiloter

Bild
Hackman Rotisser 28 cm är en ny stekpanna i Hackmans Rotisser-serie. Den nya beläggningen Hardtec Superior ger en mer hållbar stekpanna och en non-stick-yta som garanterar dig ett bra stekresultat. Vill du vara med och testa en stekpanna som är känd för sin design och slitstyrka? Anmäl dig nu! Smartson söker 50 matintresserade Testpiloter som vill briljera i köket med Hackman Rotisser 28 cm. Det är helt kostnadsfritt att delta. Din uppgift är att med vänner och familj testa och utvärdera Rotisser Stekpanna 28 cm och dela dina åsikt via vår blogg, på Facebook eller i andra kanaler. Prova något nytt och ansök som Testpilot – sista anmälningsdag är 9 april.

Solsken och våffeldag. Känns bra!

Bild
Idag är det Våffeldagen och våren är äntligen här! Underbara solsken!

Förhandsvisning av Spegel, Spegel

Bild
Loppi.se bjöd på förhandsvisning av filmen Spegel Spegel och Vi var där igår. Spegel Spegel är en filmatisering av Snövit. Klassiskt tecknat äventyr som nu blir spelfilm med Julia Roberts som den elaka drottningen, Lily Collins som Snövit och Armie Hammer som den vackre prinsen. Spegel, Spegel är en underhållande film som passar för hela familjen. Vi tyckte den var bra! Tack Loppi!

Välkommen sommartid!

Bild
På söndag börjar sommartid och det är dags att ställa fram klockan en timme igen. Som vanligt, när klockan slår 02:00 den 25 Mars 2012, ställer vi fram klockan en timma till 03:00., vilket innebär att vi får lite mörkare på morgon men också en extra timme på kvällen. En bra minnesregel: Sommartid = plocka fram utemöblerna. Vintertid = ställa tillbaka utemöblerna. Glöm inte det!!

Att leka med maten - Rolig korv och spagetti

Bild
Vi har lekt med maten...och det var roligt! Barnen och jag lagade korv och spagetti på ett roligare sätt och Vi hade skoj i köket :) Och det blev en rolig variant på korv och spagetti... Jag kryddar med olivolja och aromat...barnen älskar det ...eller kanske med lite ketchup. Det är också gott!!

Pink Grapefruit Shower Gel från The Body Shop

Bild
Jag har fått en Pink Grapefruit Shower Gel från The Body Shop och jag tycker om den. För mig känns det bra att använda duschgel, eftersom produkten är lättare att hantera än tvål. Doften från Pink Grapefruit Shower Gel är såå god, frisk och diskret och min hud känns mjuk och len. Perfekt! Läs mer här om Pink Grapefruit Shower Gel!

Snygga kläder från Blingo, Me&i, Nova Star, Rockefella och Vossatassar

Bild
Mgroup PR bjöd för några veckor sedan på barnmodevisning med Blingo, Me&i, Nova Star, Rockefella och Vossatassar, där de visade upp del av deras vår och sommar barnkollektioner. Underbara barnkläder tycker jag! Starta våren med glada färger! :) Ni kan se alla kläder på deras websidor: Vossatassar Nova Star Me&i Blingo Rockefella Barnens skor kom från Crocs (lånad bilder)

"Free You Mind" - inspirerande kväll på Rival

Bild
Igår var det dags att få lite inspiration med en härlig och rolig kväll på Rival med 4good! "Free You Mind" med inspiratörerna, Göran Adlén, inspirationsföreläsare som utmanar oss att släppa loss & tänja på gränserna; Isabelle Halling, TV-profilen och proffsinredaren ; Annelie Pompe, äventyrerskan som dyker djupast och klättrar högst och Navid Modiri, grundaren av prisbelönta bloggen 365saker . Temat var ...Tänk nytt.. Tänk annorlunda.. Tänk större! Den 4goodkvällen ville inspirera oss till mer nytänk, kreativitet och i den ädla konsten att kliva ut ur komfortzonen. Våga, älska, spring... säger Göran Adlén!

En inspirerande kväll på Rival!

Bild

Smartson söker med Fiskars 60 trädgårdsintresserade Testpiloter

Bild
Smartson söker tillsammans med Fiskars 60 trädgårdsintresserade Testpiloter som vill testa och utvärdera Fiskars QuickFit™ och Fiskars QuickDrill™, två smarta trädgårdsredskap som underlättar vid våren och sommarens plantering- och underhållsarbete. Som Testpilot får du välja mellan Fiskars QuickDrill™ eller Fiskars QuickFit™ med munstyckena plattrensborste, gångskyffel och kratta. Smartson söker totalt 30 stycken Testpiloter per produkt. Smartson vill att du utvärderar och även bilddokumenterar hur dessa trädgårdsredskap fungerar och hur slutresultatet i din trädgård blir. Har du gröna fingrar och är sugen på att testa något av dessa redskap? Ansök som Testpilot. Sist ansökningsdag är 2 april!

Indiska öppnar webbshop

Bild
I april 2012 öppnar Indiska sin onlinebutik. Visst det är en fantastisk nyhet för alla som jag som älskar Indiska. Nu det blir möjligt att shoppa dygnet runt, var som helst, när som helst. :-) Indiska säljer mode, accessoarer, inredning bla... Kolla nedan bilder från Indiskas vårkollektion:

Testa Gevalia Millicano - snabbkaffe

Bild
Jag blev utvald av Smartson som testpilot av Gevalia Millicano - snabbkaffe. Jag har hämtat ut en burk i butiken och ska bli spännande att smaka!

Gwyneth Paltrow in Modern Preppy - Lindex stora vårkampanj

Bild
Lindex modell för den kommande vårkampanjen Modern Preppy är skådespelerskan och modeikonen Gwyneth Paltrow. Kollektionen heter Holly & Whyte och kombinerar tidlösa modeklassiker med en twist, säger Lindex. Se nedan några av alla fina plagg från kollektionen som säljs i alla Lindex butiker och www.lindex.com från och med den 21 mars. Tröja, SEK 299 Chinos, SEK 199 Klänning, SEK 399 Väska, SEK 299 Tygskor, SEK 149 Cardigan, SEK 249 Topp, SEK 199 Shoppingväska, SEK 199

Hur kan man blir så glad efter ett träningspass?

Bild
Efter nästan 2 veckor med vintersjuka ..hela familjen...blev jag så glad idag att få gå iväg och träna. Jag var med på ett aerobics salsa träningspass och kunde inte sluta att le, det var väldigt kul...glad musik och bra instruktör, man blir svettig och röd i ansiktet men det känns så bra och man orkar mycket mer..underbart!! I feel good!! (lånad bild)

Den stora finalen av Melodifestivalen 2012

Bild
Idag, den 10 mars kl. 20.00 i SVT1 och SVT Play ska vinnaren av Melodifestivalen äntligen koras! Finalen av Melodifestivalen hålls på plats i Globen. Tio låtar tävlar - bara en kan vinna. Jag har mina favoriter...vi får se om en av de vinner :) De 10 låtar som tävlar i finalen: 1. "Shout it Out" – David Lindgren 2. "Jag reser mig igen" – Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern 3. "Mystery" – Dead By April 4. "Why Start a Fire?" – Lisa Miskovsky 5. "Baby Doll" – Top Cats 6. "Euphoria" – Loreen 7. "Soldiers" – Ulrik Munther 8. "Mirakel" – Björn Ranelid feat. Sara Li 9. "Why Am I Crying?" – Molly Sandén 10. "Amazing" – Danny

Blog Jam Session på Café Opera!!

Bild
Idag var jag på Blog Jam Session by Loppi.se på Café Opera och träffade många andra bloggare och det var jättetrevligt! Vi blev sminkade av Body Shop och fotograferade av ett proffs och fick lära oss lite mer om wordpress samt fick tips om hur man kan få en bra bild på bloggen och inte minst fick alla deltagare ta hem en härlig goodiebag... Det var kul!!

Tampons for free och produkter från sebamed-serien!

Bild
Jag har fått ett fint packet från Tampons for free med olika produkter från sebamed-serien, som jag är jättenyfiken på att få testa. Tack Sophia & Diana och Sebamed för det fina VIP-utskicket! Mycket uppskattat!! Tampons for free startar en härligt frisk kampanj med sebamed! Hudvårdsserien sebamed erbjuder dig en frisk hud tack vare sina hudvänliga produkter; fantastiskt återfuktande sebamed classic serien med flera olika shower oils, men det finns även effektiva hårshampon, babyprodukter och akneprodukter för ansiktet. -sebamed lanserar sin Facebook Page i samband med kampanjen - kika där! - där kommer det finnas riktigt fina erbjudanden och give-aways (först till kvarn!)! -sebamed har även förberett ett exklusivt samarbete med gymkedjan Curves (en gymkedja helt för kvinnor!) i samband med Kvinnodagen! Du kommer erbjudas gratisträning med en väninna och få möjlighet att inte bara testa sebamed på alla Curves gymmen, men är du extra snabb och anmäler dig till Curves så ko

MARNI AT H&M

Bild
Marni at H&M-kollektionen är snart här! Idag den 8 mars kl. 10.00 släpps årets mest omtalade designersamarbete. Se till att vara först på plats och frossa bland välskräddade plagg, härliga färgskalor och vågade mönster. Jag har kollat på kollektionen och tycker den är fin. Även här nedan kan du se några av plaggen. Kollektionen kommer att säljas på hm.com och i utvalda butiker. Klänning 1 299:- Klänning 799:- Klänning 799:- Väska 799:- Väska 799:- Lädersandaletter 999:-